Bij Smiles Health Center kun je niet alleen terecht voor een ontspannende massage, maar ook voor pijnbestrijding / therapeutische behandeling vanuit de Aziatische visie. Mensen worden gezien als een eenheid van lichaam en geest, waarbij deze eenheid zich kenmerkt door een balans in het fysieke, het mentale, de emotionele, het sociale en de spirituele facetten van ‘het mens-zijn’. Binnen de holistische visie wordt een klacht, symptoom of ziekte gezien als een verstoring van die balans. In tegenstelling tot de moderne westerse geneeskunde, dient de zieke centraal te staan en niet de ziekte (dit is nl het resultaat van die onbalans, of uiting zelf). Als het lichaam en de geest in harmonie is,  pas dan ben je gezond te noemen! Wat kan Thaise massage voor u betekenen?

Thaise massage zorgt voor ontspanning van lichaam en geest en is daarmee een doeltreffend middel tegen zowel fysieke als geestelijke spanning. Het helpt in de strijd tegen vermoeidheid en stress en geeft er weer positieve energie voor terug. Daarnaast is deze techniek zeer effectief tegen legio klachten zoals nek-, rug- en hoofdpijn. Thaise massage draagt verder bij aan een goede bloedcirculatie, helpt het lymfe-stelsel, verbeterd het immuunsysteem en het helpt tegen veroudering.

Kortom, Thai massage draagt bij aan de vitaliteit en de Thai zelf zijn overtuigt dat het zelfs levensverlengend werkt. Na een Thaise massage kun je jezelf als herboren voelen, je hebt meer energie en het positief effect van een Thaise massage varieer van enkele dagen tot enkele weken.

🌟🌟🌟🌟🌟 4,9/5 Voor de ruim 500 ervaring reviews van onze cliënten, klikt u aub hier