Eigenaresse Chonthicha (spr. uit: ‘sjon-ti-sja”) Nithan is geboren in Thailand, woont al ruim 20 jaar in Nederland en zij spreekt Nederlands, Engels en uiteraard Thaïs. Het masseren ligt diep geworteld in de Thaise cultuur, evenals het boeddhisme.

Chonthicha heeft haar massage-opleiding gevolgd en afgerond, bij het gerenomeerde opleidingsinstituut Chetawan Group. Dit is een onderdeel van Wat Phra Chetuphon, ofwel de bekende ‘Wat Po School’, de allereerste open universiteit van Thailand. Hier leerde zij één van de vier basis elementen uit de Traditional Thai Medicine: Traditionele Thaise Massage.

Gedurende de jaren heeft Chonthicha haar eigen stijl ontwikkeld, op basis van de bestaande technieken. Een behandeling bij Smiles Health Center, kan een ontspannende massage zijn, een gezichtsbehandeling of een doelgericht therapeutische behandeling. Chonthicha levert graag een bijdrage aan het herstel. De reviews spreken voor zich, dat Chonthicha vanuit haar hart, een warme, gastvrije professionele onderneming runt, met steeds meer vaste en terugkerende cliënten, die de kennis en kunde van Chonthicha waarderen. Ook u bent van harte welkom:  Sawasdee Ka..!

 

Marga: Chonthicha was vriendelijk, professioneel, hygienisch en de massage was geweldig.

🌟🌟🌟🌟🌟 4,8/5 Voor de ruim 500 ervaring reviews van onze cliënten, klikt u aub hier