Magneet Cupping is de recentste behandelmethode bij Smiles Health Center. Cupping kent een lange geschiedenis, die ver terug in onze geschiedenis gaat. De Oude Grieken en Egyptenaren wisten al dat cupping de gezondheid bevorderde en is het een belangrijk lees onderdeel in de Chinese en Ayurvedische (India) geneeskunde. Deze massagetechniek wordt nu ook door Smiles Health Center toegepast en past het uitstekend in combinatie met een Thaise massage.

De werking  en voordelen van Cupping
Cupping wordt gebruikt om bloedstagnatie en energieblokkades op te heffen.  Het is effectief tegen bv. griep, kortademigheid en om bronchitis te kunnen behandelen. Magneetcupping wordt succesvol ingezet om pijn in de nek, de rug (bv Spit) en in de schouders te behandelen. Het plaatsen van de cups zorgt voor activering van de bloed- en lymfestroom, met als gevolg dat er een betere doorbloeding kan plaatsvinden, verbeterde aanvoer van voedingsstoffen en een versnelde afvoer van toxinen (gifstoffen). Cupping is tevens geschikt om TriggerPoints in de spieren te behandelen.

Prijs*
€  85,00   / 60 min.
€  100,00 / 90 min.

Jessica: Zeer deskundige en prettige massage. Bijzonder hoe snel pijnpunten worden ‘opgelost’, getuigd van veel kennis over verbindingen in het lichaam. Super vriendelijke dame, Chonthicha

🌟🌟🌟🌟🌟 4,8/5 Voor de ruim 500 ervaring reviews van onze cliënten, klikt u aub hier